Etapa 1 -31/12/2015 cu 90.000,00
Obiectiv 1.1- Elaborarea modelului experimental pe baza studiului cu privire la nivelul cunoașterii în domeniul arbuștilor fructiferi
Activitate 1.1.1- Studiu cu privire la nivelul actual al cunoașterii în cultura afinului, coacăzului, aroniei si goji
Activitate 1.1.2- Stabilirea variantelor și proiectarea modelului experimental
Rezultate livrate pe etapa 1: Raport de etapă privind documentarea și elaborarea modelului experimental
Etapa 2- 31/12/2016 cu 273.125,00
Obiectiv 2.1- Experimentarea sistemelor de conducere la arbuștii fructiferi (goji, aronia, afin și coacăz)
Activitate 2.1.1- Formarea coroanelor la goji, aronia, afin și coacăz și aplicarea diferitelor metode de tăiere
Activitate 2.1.2- Înregistrarea parametrilor biometrici
Obiectiv 2.2- Testarea unor metode noi de cultivare a afinului în container, în câmp și spații protejate
Activitate 2.2.1- Evaluarea comportării plantelor de afin în diferite sisteme de cultură
Activitate 2.2.2- Monitorizarea proceselor fiziologice la afin în raport cu sistemul de cultură
Obiectiv 2.3- Ameliorarea la goji prin lucrări de hibridare
Activitate 2.3.1- Obținerea de fructe hibride
Activitate 2.3.2- Evaluarea unor biotipuri de goji
Rezultate livrate pe etapa 2: Raport de experimentare: 1 lucrare ISI + 1 lucrare BDI
Etapa 3- 30/09/2017 cu 175.075,00
Obiectiv 3.1- Testarea compatibilității la altoire a plantelor de afin și goji
Activitate 3.1.1- Altoirea plantelor de goji și afin
Activitate 3.1.2- Observații cu privire la răspunsul plantelor la altoire
Obiectiv 3.2- Experimentarea sistemelor de conducere la arbuștii fructiferi (goji, aronia, afin și coacăz)
Activitate 3.2.1- Formarea coroanelor la goji, aronia, afin și coacăz și aplicarea diferitelor metode de tăiere
Activitate 3.2.2- Înregistrarea parametrilor biometrici
Obiectiv 3.3- Testarea unor metode noi de cultivare a afinului în container, în câmp și spații protejate
Activitate 3.3.1- Evaluarea comportării plantelor de afin în diferite sisteme de cultură
Activitate 3.3.2- Elaborarea unui calcul de eficiență economică a afinului în funcție de sistemul de cultură
Obiectiv 3.4- Ameliorarea la goji prin lucrări de hibridare
Activitate 3.4.1- Evaluarea biotipurilor de goji
Activitate 3.4.2- Elaborarea unei fișe de descriptori pentru goji
Activitate 3..3- Întocmirea documentației pentru cererea de testare/brevetare la goji
Rezultate livrate pe etapa 3: Raport de experimentare: 1 lucrare ISI + 2 lucrări BDI + 1 cerere testare/brevetare goji + 1 broșură / CD diseminare rezultate + 1 workshop